Diskuse

Koho budu volit

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozumnou alternativou je i volba svobody.

0 0
možnosti
Foto

obvykle volím toho, kdo slibuje nejmíň

2 0
možnosti
Foto

Ještě k vašemu blogu a SPD. Včera jsem na hlavním nádraží v Praze viděl vaše předvolební plakáty. Píšete o ochraně hranic a plakát je orámován ostnatým drátem. Já ty dráty na hranicích zažil. Tak tohle opravdu znova nechci.

6 2
možnosti
DB

Současná situace boužel směřuje k daleko horším věcem, než jsou dráty - teroru, nepokojům, možná i válce. Takže zlatý dráty. Koneckonců, přes tyhle dráty byste ven směl, takže i tak to vaše srovnání trochu pokulhává. Volím SPD.

0 2
možnosti
JK

Kdybych taky viděl svět černě a měl v gatích naděláno, kdybych věděl, že s tím SPD něco může nadělat, kdybych nevěděl, že jsou jedna ruka s hradním zatímdržícím a totaloligarchou, tak bych stranu jednoho provařeného populisty stejně nevolil.

5 1
možnosti
Foto

Nevidím to tak dramaticky a především určitě nevolím SPD.

3 1
možnosti
MB

Byly to zvláštní doby, kdy den založení republiky se neslavil a čekalo se na VŘSR. V kulturní místnosti zotavovny, (Anděl na horách), hraje umný J.Kemr smyčcem - za ním je výzdoba, J.Stalin s vlajkou ... Vlastenectví je pobito - nahraženo internacionalismem. Přesto, Komunisté dostanou možná i 15%. Dnes, po vzoru předků jít bojovat ? Za koho, za Mynáře a firmu Liglass Trading CZ, kterou doporučuje i bojovník M.Zeman ? Jak sděluje p. Dočekal, SPD staví na tom, co nechceme. I souhlas, nicméně je to málo. Navíc, pokud dochází ke spolupráci se stranou tajemníka OV KSČ s. Veleby - je pro mne Tomio naprosto nepřijatelný ... :-)

5 1
možnosti
Foto

Podepisuji každé slovo, ale volím Svobodné. Na rozdíl od SPD mají detailně propracovaný program v dalších oblastech (ekonomika, zdravotnictví, důchody, infrastruktura apod.) V otázce imigrace se Svobodní se SPD shodují. Nejdříve je třeba hájit "naše" svobody, a až pak je přiznat ostatním. Nemáme nic proti imigrantům, kteří nás obohacují. Pracovití vietnamci, ukrajinští dělníci apod. To, že tyto lidi přijímáme Brusel nevidí??? Ale negramotnou, kulturně nekompatibilní náplavu z Afriky apod. zásadně odmítáme!

7 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 952x
Před jedenácti lety jsem začal s pátráním po osudech válečných zajatců, kteří prošli pracovními komandy na Jesenicku. Více než 130 jich zde zemřelo nebo bylo zastřeleno.

V květnu roku 2016 jsem v muzeu v České Vsi založil válečnou expozici, které se věnuji dodnes.

Muzeum můžete navštívit zde: